2012-01-2: Nieuws uit de afdeling

Geplaatst op: 02-02-2012

JANUARI 2012

 

Iedereen kent het verloop van jaarlijkse Algemene Ledenvergaderingen. Of het nu gaat om sport-, kaart-, dansverenigingen, maakt niet uit in welk genre, altijd en immer komen aan bod: Notulen, Financiën, Bestuursverkiezing, etc,etc.

Dit jaar kende onze ALV een verrassingsmoment.

Eén van onze leden is anno 2012 VIJFENTWINTIG jaar in bezit van Oranje Kruis diploma "Eerste Hulpverlener". Realiseerde hij zich dat? Kennelijk niet. Hij wist niet beter als dat hij in de kascontrolecommissie zat en dus € moest controleren. Enfin, de vergadering verliep voorspoedig en de pauze naderde. Ondertussen ging de voordeurbel. Een van de bestuursleden liep naar de voordeur van de school en kwam even later terug met de echtgenote van de jubilaris. Zij nam plaats achter in de vergaderruimte en wachtte rustig haar moment af. De jubilaris heeft geheel niets in de gaten gehad. Hij bemoeide zich niet met wie er aan de bel was. Nee, hij genoot van de versnapering en een informeel praatje met zijn buurman, want daar staat een pauze immers voor.

Dan hervatte de voorzitter de vergadering en vroeg "onze gast" naar voren te treden. Je had het gezicht van de jubilaris moeten zien.

hans

Geweldig!

 

Het blijft fijn om mensen blij te kunnen verrassen! Weer een geslaagde actie dus!