Evenementen

Menig vereniging/instelling is verplicht om Eerste Hulp geregeld te hebben wil er door de gemeente goedkeuring worden gegeven tot uitvoering van de verenigingsactiviteit. Wij vinden dat een goed zaak. VEILIGHEID STAAT VOOROP!

Uiteenlopende zaken aangaande het evenement/activiteit dienen voor alle betrokken partijen (vereniging/instelling, deelnemers, bezoekers en hulpdiensten) goed geregeld te zijn en we weten allemaal dat voorbereiding tijd kost!  KNV EHBO afdeling Sprang-Capelle hanteert daarom een "Plan van aanpak bij evenementen".

In het "Plan van Aanpak" staat beschreven wat aan voorbereidingen, voorzieningen, afspraken en verdere zaken geregeld moet zijn wil een evenement/activiteit uitgevoerd worden. Er zijn namelijk meerdere partijen vbij betrokken en voor allemaal moet het veilig en goed zijn.

Het is daarom erg belangrijk dat de vereniging/instelling TIJDIG  inzet van Eerste Hulpverleners aanvraagt voor hun verenigingsactiviteit.

Hierover kunt u contact opnemen  door onder kop CONTACT het formulier "Evenement Aanvraag" in te vullen en te versturen. Na ontvangst wordt z.s.m. contact opgenomen voor verder afspraken en regelingen.

 

 

Mocht u, ongeacht  functie, eens met een Eerste Hulpverlener bij een evenement willen meelopen, neem dan ook contact op. De moeite waard om eens te DOEN!