BLS/AED (SC7)

8

SC7

EHBO, "Basis Levensreddende Handelingen en Automatische Externe Defibrillator"  (BLS+AED)

Los van de opleiding EH waarin BLS+AED al is opgenomen, kan men kiezen voor uitsluitend BLS+AED. Hierin wordt ondermeer aandacht besteed aan het probleem bewusteloosheid en ademstilstand, het fenomeen verslikking, hartfalen, het herkennen van hartproblemen, het vaststellen van een circulatiestilstand, het eigenlijke reanimeren én het bedienen van een AED apparaat.

De Automatische Externe Defibrillator (AED) is een apparaat waarmee een stroomstoot kan worden toegediend aan iemand met een circulatiestilstand. In deze cursus BLS+AED leert men dus óók hoe een dergelijk apparaat te bedienen.

 

medizon AED   AED logo

Het lesboek is bedoeld als hulpmiddel om de reanimatievaardigheden te leren. Met dit lesboek leert u, onder begeleiding van een door de NRR gecertificeerde instructeur, op de goede manier een volwassene te reanimeren en een AED te gebruiken. Het lesboek is samengesteld volgens de nieuwste inzichten in de basale reanimatie en het leren van vaardigheden. De inhoud is beknopt om u doelgericht te helpen de juiste handelingen te begrijpen en op de goede manier uit te voeren. U bent daarna voorbereid op de situatie waarin u door direct met reanimeren te beginnen een goed leven kan behouden.

Bij voldoende resultaat behaalt de cursist(e) het Certificaat “BLS+AED”.

Hiervoor staan 6-8 uur voor 6-8 deelnemers.

Wilt u zich voor deze opleiding aanmelden? Neem contact op door onder kop CONTACT het formulier "Inschrijven Opleiding/cursus" in te vullen en te versturen. Wij nemen dan zsm contact met u op.